follow

אדריכליות

שם המשרד: פלסנר אדריכלים, תל אביב
השכלה: ארכיטקטורה בבצלאל.
סגנון העיצוב: "העיצוב שלנו הוא קודם כל פונקציונלי ומזה צומחת האסתטיקה הצורנית. החשיבה על השתלבות בסביבה, הקשר בין הפנים לחוץ והשימוש בחומרים המקומיים – אלה יוצרים סגנון שמתאים למקום, נקי וחם".
מקורות השראה: "ההשראה שלנו לקוחה מהמורשת שלנו. אבינו, אולריק פלסנר, היה אדריכל דני שחי שנים רבות במזרח הרחוק. השילוב של האדריכלות הסקנדינבית, שמתאפיינת בדיוק, פונקציונליות וניקיון ביחד עם האדריכלות של המזרח הרחוק, שמתאפיינת בהשתלבות בסביבה, שימוש בחומרים טבעיים וצבעים חמים, הוא מבחינתנו אידאלי".
פרויקט אחד שאנחנו גאות בו: "מלון six senses שחרות בערבה".
החזון שלנו למטבח העתיד: "אם בעבר המטבח היה חדר פונקציונלי לבישול, מופרד משטח המטבח, היום ההתייחסות למטבח היא כחלק מ'לב הבית'. הוא פתוח לאזור הסלון והוא עשוי מחומרים איכותיים וייצוגיים, הוא משמש כמקום לאכילה, עבודה על מחשב, שיחה עם ה'טבח' ועוד. היום נראה שטרנד הבישול הוא לחזור למקורות המזון, גם באופן גידול המזון וגם בדרכי הבישול. לכן במטבח העתידי יהיו אופציות לגידולים טבעיים בשטח המטבח ובשטח הפתוח לידו, יהיו אלמנטים של בישול טבעי כמו טאבון, מטפונה, וכנראה שזה יביא לשימוש בחומרים עמידים וטבעיים יותר. אופציה אחרת היא שהמטבח יעלם והאוכל יגיע בטייק אווי על ידי רחפן מהחלון".

צילום פורטרט: מיקאלה ברוסטו
צילום מטבח: עודד סמדר
צילום בית הפגודה ומועדון החתירה: עמית גרון